De Kleine Octopus & JX Kids

Kort woordje

DE KLEINE OCTOPUS

Dit is de naam van onze allernieuwste aanwinst. Een eigen webshop!   

Wij, stichters JX KIDS, zijn ondertussen al 20 jaar actief bezig met het verkopen van kinderkleding en kinderschoentjes aan outletprijzen. Maar daarover later meer.

“DE KLEINE OCTOPUS” zat al een aantal maanden in ons hoofd om deze op te starten. Maar het ontbrak ons steeds aan tijd. En omdat we dit nu net wél hebben, was het moment daar eindelijk aangebroken. We werkten de webshop zo goed en zo snel als mogelijk verder af. Zo kunnen wij op deze manier al onze trouwe én nieuwe klanten ook eindelijk terug helpen. 

U kunt dus, vanaf nú, uw favoriete outfit in alle rust van thuis uitkiezen.

En wij doen de rest!  

JX KIDS

Mijn verhaal:

Alles begon in het jaar 2000, met een zeer groot lot houten speelgoed, dat ik, toen als medewerkster, moest verkopen aan particulieren en/of handelaars. Hier startte mijn eerste outlet ervaring.  

Mede hierdoor kreeg ik ondernemende kriebels om dit verder op eigen houtje te ontwikkelen maar dan wel ‘t liefst met kinderkleding én in een concept van StockSales–Outletverkopen. Alles ging toen heel snel. Ik ben onmiddellijk de markt gaan verkennen. Ineens mijn eerste eigen lot kinderkleding aangekocht van een winkel die, helaas genoeg, in faling was. Vervolgens de nodige advertenties en promo’s gevoerd. En jawel, alles verkocht op een uurtje tijd… JX KIDS was geboren.   

Dit was, in een notendop weliswaar, de start naar het concept dat we nu 20 jaar later nog steeds fier en trots mogen en kunnen uitbaten. Stilaan is het gegroeid van dat klein lotje destijds tot een heuse huidige stock van een 7000 stuks kleding en kinderschoenen van diverse merken. Ook vele leuke accessoires en schattige hebbedingetjes zijn zeer geregeld terug te vinden bij ons.

Een greep uit ons huidig aanbod, een variatie van wel meer dan 60 merken :

KLEDING : Morley, Bobo Choses, Bellerose, AO, Maan, Anne Kurris, Emile et Ida, Indee,

Fred & Ginger, Mini Rodini, Finger in the Nose, Scotch & Soda,  en veel meer …

SCHOENEN : Pomme D’api, Rondinella, Ocra, Zecchino D’Oro, Stones & Bones, Banaline, Eli, Lunella, Hip, Golden Goose, Hogan, en veel meer ….

FOTO REPORTAGE

Wij hebben, zoals u kunt lezen in het krantenartikel, ook nog 13 jaar een permanente outletwinkel in Mortsel gehad. Maar deze hebben we sinds 2018 gesloten. 

Hoe kun je ons nog bereiken :

In onze magazijnen: hier openen wij geregeld onze deuren (2x per maand) om onze klanten verder te helpen.

Waar:  Schelselei 12,  te Aartselaar.

Voor extra info en snelle weetjes, kijk dan zeker even op onze: 

* facebookpagina       jx kids bvba  

* instagram                   jx_kids

Tot gauw!  Een warme gemeende groet,  

Sarah x

#StaySafe